Header image
TRANSPORT SI COMERCIALIZARE PRODUSE HORTICULTURA
line decor
   DeutschRomânăEnglishEspañol
line decor
 
 
 
 

 
 
Bun venit

A.T. CAPI, firma care activeaza de ani de zile in sectorul alimentar si mai precis in domeniul export-import al produselor agricole proaspete si a fructelor exotice, intuind de mai mult timp cerintele pietei, a fost organizata pentru a indeplini punctele ce caracterizează oferta comerciala in Spania, Maroc, America de Sud şi acum si în Europa de Est.

De ani de zile se lucreaza cu 5 elemente care sugerează motivatii speciale pentru a prefera A.T.CAPI ca furnizor şi anume: comoditate, capacitate, calitate, serviciu, gama.

 A.T.CAPI ofera clienţilor săi produse specifice, preţuri competitive în raport cu calitatea şi serviciile solicitate, si permite reducerea elementelor de cost fix, oferind comoditate, aceasta fiind perceputa ca fiind unul dintre elementele cele mai sensibile.

Într-adevăr numai prin cunoaşterea sectorului agricol, în toate aspectele, este posibila obtinerea a ceea ce solicita consumatorii, productia fiind controlata de către tehnicieni agricoli, de la însămânţare şi în timpul cultivării.

Pe baza  exigentelor comerciale ale clientilor, A.T. CAPI ofera: o gama variata de produse, ambalare si transport frigorific si orice alt tip de serviciu auxiliar necesar pentru a scuti clientii de orice preocupare.

Seriozitatea şi punctualitatea in angajamente, după ofertarea serviciilor, au ajutat la consolidarea încrederii, care este cel mai important element pe piata.

A.T.CAPI, fiind situată într-una din zonele cele mai fertile din Spania şi Europa Centrală, provincia Almería, unde se comercializeaza aproximatix 300 de milioane de tone de produse anual, poate satisface o ampla varietate de cereri, ocupandu-se de asemenea cu importul de fructe exotice din diferite ţări ale lumii, care altfel ar necesita diferiti furnizori.

 

Provincia Almerķa